Završena akcija Zaboravljena razglednica - poslano preko 5400 razglednica!
Četvrtak, 13 Ožujak 2014 20:20

Akciju Zaboravljena akcija smo priveli kraju, podjeljeno je 5.400 razglednica učenicima svih gradskih osnovnih škola i učenicima iz županijskih škola: Orašac, Slano,Ston, Mljet, Lastovo, Župa dubrovačka, Cavtat, Gruda. Akcija je izvanredno primljena od strane pedagoškog kadra, učenika i roditelja. Potakli smo djecu da napišu mnogi svoju prvu razglednicu,  ali ne i zadnju u životu. Smisao akcije je ispunjen.

 
Osnovni podaci o udruzi

Udruga: "Ljubitelji hrvatskih tradicija i prirodnih ljepota"

Predsjednica udruge: Nada Zanze

Sjedište: Petilovrijenci 8, 20000 Dubrovnik

Mobitel: 091 4143462

E-mail adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Broj žiro računa: OTP banka HR0324070001100331139

Datum i godina osnivanja: 27. lipnja 2008. godine.

 
Podijeljeno 500 platnenih torbi
Srijeda, 19 Studeni 2014 20:34

U okviru projekta "Najbolji otpad je onaj koji uopće ne nastane" koji uz financijsku podršku Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika provodi Udruga Ljubitelji hrvatskih tradicija i prirodnih ljepota, danas je ispred Sponze organizirano dijeljenje platnenih torbi za višekratnu upotrebu.

Ovom prilikom svi zainteresirani mogli saznati i ponešto više o aktivnostima Udruge. "Nadamo se da će građani prepoznati važnost upotrebe platnenih torbi za svakodnevno korištenje" - izjavila je predsjednica i osnivačica Udruge Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript koja već punih pet godina vodi Udrugu, osmišljava projekte i organizira uvijek dobro posjećene edukativne i rekreacijske izlete.

Više...
 
Riječ predsjednice

Tinjalo je to valjda duže u meni... Trebalo me nešto pokrenuti na ostvarenje. Bol, neizdrživa... Uteći, nemati vremena za nju... I tako nastade UDRUGA. A pomogle su mi IVANA koja je rekla "Pa ti to znaš mama!", te LIDIJA i MIRJANA koje su me podržale. 

Više...
 
Šaljite nam fotografije!
Petak, 12 Veljača 2010 15:16

 


Dragi članovi,
molim Vas da fotografije sa izleta na kojima ste bili šaljete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili nam donesete CD/DVD. Vjerujem da bi Vam bilo drago da se i Vaše fotografije nađu u fotogaleriji Udruge.

Voli Vas Nada!

 
« Početak«12»Kraj »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL